Кузьменко виносить на сесію рішення про перехід будівель СМСЧ №19 до обласної власності

,

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко підготував на сесію обласної ради проект рішення, згідно з яким будівлі та споруди державного значення Кіровоградської Спеціалізованої медико-санітарної частини №19 («шахтарської лікарні») переходять до обласної власності. Документ уже опублікований на сайті облради.

Зокрема, у проекті рішення йдеться про надання депутатами згоди на прийняття до спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області будівель та споруд державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 19 Міністерства охорони здоров'я України».

Також депутати мають рекомендувати Кіровоградській міській раді забезпечити виплати за захищеними статтями бюджету, у першу чергу заробітної плати працівникам СМСЧ №19.

Натомість обласний бюджет, як сказано у проекті рішення, під час уточнення має передбачити кошти на утримання будівель та споруд, переданих до спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області.

Нагадаємо, місяць тому виконком Кіровограда прийняв рішення відкликати згоду на прийом до комунальної власності міста державного закладу «Спеціалізованої медико-санітарної частини №19 Міністерства охорони здоров’я України».

Раніше «КП» писала, що СМЧ №19 разом із іншими відомчими медичними закладами позбавили фінансування.
e-max.it: your social media marketing partner