У міськраді заявляють, що пенсіонер, якого побив водій маршрутки, був нетверезим і неадекватним

,

2144У Кіровограді пенсіонер, який заявив, що його побив водій маршрутки №55, був нетверезим і неадекватним, повідомив у коментарі «КП» начальник управління транспорту міської ради Микола Цифра.

Нагадаємо, у середу близько третьої години дня на розі вулиць Велика Перспективна та Єгорова побилися водій маршрутки №55 і 65-річний пенсіонер, повідомила користувачка Facebook Вікторія Касьянова.

Пенсіонер Валерій Берков запевняє: сварка виникла через те, що водій не захотів його везти безкоштовно.

– Я зайшов в маршрутку, сів на Балашовці, ще були вільні місця. Не хотів сідати, стояв. Після мене почали заходити люди. І зайшов ще один пенсіонер. Він (водій-ред.,)каже йому – при наявності вільних місць. Потім він каже – треба платити за проїзд. Я відповідаю, що згідно постанови я маю право на пільговий проїзд. Я вже мав виходити з маршрутки, сказав йому, що маю право їхати безплатно, а він почав мені грубити, ще не доїхали до зупинки, як він каже – виходь! Почав мене виштовхувати. Виштовхав з маршрутки, ми разом з ним впали на асфальт. Потім піднявся і почав мене бити, – переповідає події того дня 65-річний кіровоградець.

Зовсім протилежне розповідає водій маршрутки. Наполягає: розпускати руки почав саме пенсіонер. А ще – погрожувати відправити водія в АТО!

– Підходе до мене і починає розповідати: в тебе така шия, такі руки, тебе треба в АТО. І на ходу починає мене смикати за руки і за шию. Каже: ти хочеш побалакати, виходь! Та ні, говорю, зараз за перехрестям зупинюся  і ви вийдете. Я відкриваю двері, а він не хоче виходити. Починає скандалити, каже, що все одно мене відправить в АТО. Я наполягаю, щоб виходив, а він кидає пакет і починає махати руками. В результаті він вдарив мене по голові і я випадаю з маршрутки. А він, може, не втримався, бо впав на мене, – розповідає каналу «Кіровоград» свою версію подій водій маршрутки №55 Юрій.

За коментарем з приводу інциденту «КП» звернулася до міської ради. Там запевняють: у конфлікті винен пасажир, а не водій. Мовляв, підтвердженням тому – свідчення пасажирів, які їхали в маршрутці.

– Є пояснювальні водія і двох свідків, де чітко вказано, що пасажир у нетверезому стані сів у маршрутку на Балашовці. Всю дорогу чіплявся до пасажирів, його вгамовували всією маршруткою. Усе дійшло до того, що він почав при русі хапати водія за руки. Водій зупинився і чемно попросив його вийти з маршрутки, на що той кинувся на нього битися. І вони вдвох випали на асфальт і цей пасажир, є його фото, неадекватний і кажуть, що він був п’яний. Є два свідки, вони все написали. І він (пенсіонер, – ред.) випав і розбив об бордюр голову. Мало того, він побив водія. У нього губа розсічена. Там неадекватний був пенсіонер, і невідомо, чи пенсіонер, –  прокоментував «КП» начальник управління транспорту міської ради Микола Цифра.
e-max.it: your social media marketing partner