Бабуся хлопчика, який ледь не загинув з вини лікарів, пікетуватиме департамент охорони здоров’я

,

У Кіровограді громадська активістка Тетяна Бородіна, онука якої ледь не занапастили кіровоградські лікарі, організовує пікет департаменту охорони здоров’я Кіровоградської облдержадміністрації  проти надання неякісної медичної допомоги.

Жінка вимагатиме звільнення лікарів, що винні в ненаданні допомоги її онуку, і закликає приєднатися до акції усіх небайдужих.

- Я вимагаю звільнення хірурга Франчука Р.В. та інфекціоніста (лікаря вищої категорії!) Яновської К.М. із займаних посад! Тільки це покарання дасть надію на те, що інші лікарі будуть більш уважними до своїх пацієнтів,», - написала Тетяна Бородіна у Facebook.

Пікет відбудеться завтра, 30 липня, об 11:00 біля департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА, що знаходиться  за адресою: вул.Чміленка,74/42.

Нагадаємо, у Кіровограді онука громадської активістки Тетяни Бородіної ледь не занапастили лікарі, які вчасно не розгледіли у хлопчика апендицит. Однак медиків, вину яких очевидною вважає навіть губернатор, карати не поспішають. За помилку лікаря дитячої обласної лікарні відправили на медичні курси, повідомили в департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації.

Трирічна дитина більше доби кричала від страшного болю. Однак малого прооперували лише на другу добу. У стражданнях, які довелося пережити дитині, батьки і бабуся винять лікарів обласної дитячої та першої міської лікарень.

У той час у департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації прозвітували: службове розслідування вже проведено. Винного покарали медичними курсами!

– Лікар вчасно не розцінив ситуацію… Зараз дитина переведена з реанімації, є позитивна динаміка. Лікаря відправили на курси, – повідомила тоді  заступник директора департаменту охорони здоров’я Наталя Горбенко.

e-max.it: your social media marketing partner