У Маловисківському районі з’явилися свіжі блок-пости

,

2171У селі Злинка Маловисківського району невідомі особи намагалися незаконно зібрати врожай, який не садили. Аби не дати вивезти зерно – люди виставили блок-пости!

«Тільки що дзвонили з Кіровоградщини, а точніше села Злинка, яке Будьоний в свій час за три місяці не зміг завоювати. Заїхали комбайни разом із бандюками і продажними мусорами і захотіли зібрати врожай, котрий вони не садили і так, як в часи, коли Будьоний хотів захопити село, люди об’єдналися, так і зараз люди вигнали бандюків разом із продажними мусорами, виставили блок-пости по всіх окраїнах села і готові тримати оборону, – повідомив «КП» користувач Facebook.

Дану інформацію у коментарі «КП» підтвердила і сільський голова Злинки Марина Яковлєва.

– У нашого підприємства «Аванград» у липні були викрадені документи. На їх підставі виготовили фіктивні договори оренди, хоча їх ніхто не підписував. Зареєстрували ТОВ «ТОВ Аванград», і вже є витяги з державного реєстру. Тобто фактично бандитським шляхом фіктивно привласнили собі це підприємство. І ось приїхали збирати урожай своїми комбайнам. Мешканці Злинки піднялися і вигнали їх. Зараз чекають, поки дозріють технічні культури, щоб уже наша самосформована «Самооборона» відкидала усі ці бандитські захоплення, – розповіла «КП» очільниця села.
e-max.it: your social media marketing partner