На Кіровоградщині стартувала акція «За мир і розвиток»

,

2216У День Незалежності в області стартувала акція «За мир і розвиток», ініційована «Опозиційним блоком», повідомляють у прес-службі партії.

Наразі до акції мають нагоду долучитися знам’янчани, далі – олександрійці. Учасники ініціативи кажуть, нині найголовніше, аби спокій та мир знову стали нормою життя українців. А буде мир – буде й економічний розвиток.

– Сьогодні у багатьох містах країни люди вийшли з простим закликом – «За мир і розвиток». Адже, якщо запитати будь-кого – на сході, заході чи в центрі, чого він найбільше хоче, – він відповість: миру! І ми віримо, що довгоочікуваний мир нарешті настане. Ми розуміємо, що без миру немає сенсу сподіватися на позитивні зміни. Ми – за мир і розвиток! – зазначив народний депутат, голова обласної організації «Опозиційного блоку» Сергій Ларін.

– Ця акція для тих, кому небайдуже те, якою завтра буде країна. Ми розпочали збір підписів і сподіваємося, люди нас підтримають, що всі ми об’єднаємося довкола однієї мрії на всіх – щоб наші діти жили у мирній країні. Сьогодні це найголовніше, – наголосив перший заступник голови обласної організації, очільник Знам’янської міської організації «Опозиційного блоку» Андрій Тесленко і додав, що тільки в перший день у Знам’янці свої підписи за мир поставили більше сотні городян.
e-max.it: your social media marketing partner