Ларін підготував запит на Яценюка з приводу кіровоградської ГРЕ-37

,

Народний депутат, екс-очільник Кіровоградщини Сергій Ларін підготував запит на ім’я прем’єра Арсенія Яценюка з приводу боргів із заробітної плати та соцвнесків колишнім працівникам геологорозвідувальної експедиції №37 казенного підприємства «Кіровгеологія» Державної служби геології та надр України Міністерства екології та природних ресурсів України, повідомили у прес-службі народного депутата.

У запиті Ларін просить очільника уряду доручити компетентним органам провести ретельне вивчення ситуації, що склалася на «Кіровгеологія», вжити заходи із захисту прав колишніх працівників геологорозвідувальної експедиції №37, а також не допустити знищення та розкрадання державного майна.

Нагадаємо, майже сімом десяткам працівників, звільнених протягом 2013 року у зв’язку зі скороченням та реорганізацією підприємства, до теперішнього часу не виплачена заборгованість по заробітній платі за 2011-2013 роки та, як наслідок, не здійснені перерахування з заробітної плати по соціальних внесках.

Крім того, екс-працівники зауважують, що майно та приміщення підприємства руйнуються і розкрадаються.

Для вирішення проблеми люди неодноразово звертались до керівництва «Кіровгеологія», Державної служби геології та надр України та інших компетентних органів, але реакції з боку можновладців – жодної.
 
e-max.it: your social media marketing partner