Кіровоградські міліціонери спіймали злочинців, які в масках пограбували пенсіонерів

,

Кіровоградські правоохоронці затримали трьох грабіжників – одного на території нашої області, ще двох – у Одеській.  Злочинці прокралися у будинок пенсіонерів, коли господарів не було вдома, а як ті раптово повернулися, зв’язали подружжя та заклеїли роти скотчем!

Як повідомляють в обласній міліції, зловмисники деякий час слідкували за подружжям тож знали, що 69-річний чоловік та його 67-річна дружина займаються підприємницькою діяльністю. Підготувавшись до скоєння злочину, вони наділи на голови жіночі панчохи і проникли до будинку.

Не вмикаючи світла, грабіжники шукали гроші, але раптом почули, що до будинку під’їхав автомобіль господарів. Злочинці сховалися в одній із кімнат в очікуванні, коли пенсіонери ляжуть спати. Та через деякий час чоловікам здалося, що подружжя дивиться телевізор, тому вони вирішили зв’язати жертв і тікати з будинку.

- Я відчула, що на моє обличчя хтось накинув простирадло таким чином, щоб я не кричала та не бачила обличчя нападників, - розповіла згодом потерпіла. - Після чого мені відразу заклеїли скотчем рот та зв’язали ним руки і ноги. Потім невідомий чоловік запитав: «Де гроші? Де золото?»

Злякавшись за своє життя та здоров'я, господарі вказали місце, де знаходяться кошти. Забравши гроші в сумі 5 000 доларів США та 15 000 гривень, два мобільних телефони, а також золоті вироби - ланцюжок, каблучки, пару сережок, злодії покинули будинок. Мобільні телефони та панчохи нападники згодом  викинули в озеро.

Потерпілим вдалося розв’язати руки за допомогою леза. Звільнившись, господарі звернулися до міліції.

- Правоохоронці встановили особи зловмисників, причетних до пограбування, - повідомив начальник Кіровоградського міськвідділу міліції Ігор Пайлик. - Ними виявилися 47-річний раніше судимий кіровоградець та мешканці іншої області, віком 28 та 38 років. За добу одного з нападників було затримано. А наступного дня на Одещині правоохоронці затримали його спільників.

Речові докази кримінального правопорушення частково вилучено. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею «Грабіж», яка передбачає від 4 до 8 років в’язниці.

 

 
e-max.it: your social media marketing partner