Ларін: Міністра освіти звати як Кірова, то чому він собі не змінює ім’я?

,

Екс-очільник області, народний депутат Сергій Ларін заявив, що чинна влада, замість того, аби думати про стабілізацію ситуації в країні й піднімати економіку, займається перейменуванням вулиць і міст, на зустрічі з жителями Кіровограда у театрі імені Кропивницького, сьогодні, 22 жовтня.

– Я пам’ятаю у 2010 році вкотре піднімали питання перейменування міста. Тоді мені дзвонив прем’єр і запитував: «А ви що, хочете перейменовувати Кіровоград? А ви вже дороги відбудували, всі проблеми вирішили, залишилося тільки перейменування? Знаєш, скільки це коштує? Грошей на це ми вам не виділимо». Чинна ж влада, замість того, аби думати про стабілізацію ситуації в країні й піднімати економіку, займається перейменуванням вулиць і міст. Я вважаю, що сьогодні, коли ситуація в країні в рази погіршилася, перейменування тим більше несвоєчасне. Але враховуючи новий закон, який я не буду коментувати, моя позиція така: не потрібно видумувати місту нове ім’я, необхідно повернути історичне – Єлисаветград. А ті люди, які виступають проти і пропонують придумати нові назви, як, наприклад, міністр освіти Квіт, якого, як і Кірова, звати Сергій Миронович, нехай перейменовування починають із себе, а потім переходять до міст і вулиць. Ми не маємо права змінювати Кіровограду назву в угоду владі. Треба повернути те ім’я, яким місто нарекли при народженні, – вважає Ларін.

Він повідомив, що цього тижня також відвідав Знам’янку, Олександрію та Світловодськ. За словами політика, жителів області нині найбільше турбує питання високих цін і тарифів, а також безробіття.
e-max.it: your social media marketing partner