Обленерго запустило нові онлайн-послуги для економії часу споживачів

,

У ПАТ «Кіровоградобленерго» створили ряд сервісів, які дозволять зменшити необхідність особисто відвідувати структурні підрозділи товариства і цим самим економити час, пишуть «Новини Кіровоградщини» з посиланням на прес-службу ПАТ «Кіровоградобленерго».

На сайті www.kiroe.com.ua у розділі «Інформаційно-платіжна система» можна зареєструватися й отримувати інформацію про останні показники приладу обліку і дані щодо здійсненого платежу.

У цьому ж розділі є можливість здійснювати безготівкову оплату за спожиту електроенергію за допомогою сервісів онлайн платежів ПриватБанку та ІPay (комісія не стягується). Також можлива оплата в терміналах самообслуговування ПриватБанку, Першого інвестиційного банку та Ощадбанку.

За бажанням компанія надсилатиме на електронну адресу рахунки за спожиту електроенергію із зазначенням суми оплати. Для цього необхідно надіслати на адресу [email protected] повідомлення з поміткою «Доставка рахунків електронною поштою», в якому вказати:

1. Вашу електронну адресу (e-mail);

2. Повну поштову адресу будинку чи квартири;

3. Прізвище, ім’я та по-батькові;

4. Номер особового рахунку;

5. Контактний номер телефону.

Процедура обміну інформацією здійснюється наступним чином:

1. В останніх числах кожного розрахункового періоду ПАТ «Кіровоградобленерго» надсилає на Вашу електронну адресу запит з проханням надати показники лічильника;

2. Ви вносите показники і дату їх зняття у повідомлення та повертаєте його на електронну адресу ПАТ «Кіровоградобленерго»;

3. Згідно наданих Вами показників лічильника здійснюється розрахунок обсягу і вартості спожитої електроенергії;

4. В перших числах нового розрахункового періоду на Вашу електронну адресу надсилається рахунок для оплати.

Також на www.kiroe.com.ua є вся інформація щодо підключення зонного обліку електроенергії та розрахунків за ним (розділ «Споживачам» - «Зонний облік електроенергії»), діючих тарифів на електроенергію для юридичних та фізичних осіб (розділ «Споживачам» - «Тарифи») тощо.
e-max.it: your social media marketing partner