У штабі Райковича звинувачують штабістів Стрижакова у політичних інсинуаціях

, Олена Сідорова

Керівник виборчої кампанії кандидата на посаду міського голови Кіровограда Андрія Райковича, народний депутат України Костянтин Яриніч заявив, що представники штабу іншого кандидата на посаду мера Артема Стрижакова влаштовують політичні інсинуації, аби привернути увагу виборців і знизити рейтинг свого опонента.

– Частина дій, яка вчиняється по відношенню до нашого штабу і нашого кандидата, є неправдою або використанням політичних технологій, які можуть вплинути на результати виборів, – сказав Яриніч.

Зокрема, Яриніч зазначив, що тиску на Артема Стрижакова з приводу того, щоб він погодився на посаду заступника міського голови і не брав участі у виборчих перегонах, з боку штабу Райковича не було.

– Ніхто не проводив з ним подібних перемовин. Це абсолютна брехня, як і те, що Андрій Павлович проживає не у Кіровограді, а в Австрії. Нехай він назве ті прізвища, які пропонували йому цю посаду. Таку агітацію роздають із палаток Стрижакова масштабно, але вибачатися за це перед Райковичем він прийшов тет-а-тет. Такі «чорні ділішки» негативно впливають на рейтинг нашого кандидата. Можливо, це недосвідченість Артема Стрижакова у політичному процесі або, можливо, це не його слова, а неякісна інформація виборчого штабу, щоб таким чином підвищити свій рейтинг, – заявив Яриніч.
e-max.it: your social media marketing partner