Ларін: Уряд вирішує фінансові проблеми країни за рахунок населення і бізнесу

,

У держбюджеті на 2016 рік уряд зводить фінансові кінці з кінцями за рахунок населення та бізнесу, заявив народний депутат від Опозиційного блоку Сергій Ларін, коментуючи недільний випуск програми «10 хвилин з прем'єр-міністром».

 - «10-хвилинці прем'єрського брехні вже давно ніхто не вірить, як і казці про «соціальність» бюджету», - сказав він, зазначивши, що ОБ вимагатиме перегляду антинародного бюджету.

 Це бюджет, в основу якого закладені завищені витрати на чиновників і силовиків за рахунок зубожіння українських сімей і за рахунок добивання національної економіки, - сказав Ларін.

 Нардеп зазначив, що цей бюджет не дає відповіді на питання про те, яким чином захистити людей, які втратили свої доходи після девальвації національної валюти. У той же час скорочення соціальних витрат йде за всіма статтями.

 - У цьому бюджеті видатки на державне управління зростають значно швидше, ніж соціальні стандарти. Наприклад, кошторис Верховної Ради зросте на 34%, Адміністрації президента - на 21%, Секретаріату Кабміну - на 20%. Фінансова підтримка санаторно-курортних закладів Держуправління справами теж збільшена майже на 50%. Знайшлося 95 млн. гривень на реставрацію Маріїнського палацу. Для порівняння, це на 10 млн. гривень більше, ніж передбачається виділити на всі художні, музичні, хореографічні школи та позашкільні заклади, - підкреслив Ларін.
e-max.it: your social media marketing partner