У Кіровограді молоді люди порізали собак

, Олена Сідорова

В обласному центрі біля магазину «Ягідка» пізно ввечері троє хлопців і дівчина кидалися на безпритульних собак з ножами. На крик жінки, яка вибігла захищати тварин, молодики і їй пригрозили розправою, повідомили в організації захисту тварин.

– Пізно ввечері собаки як завжди чергували біля кіоску, поки їм продавець винесе вечерю, – розповідає волонтер. – І тут біля них проходило троє чоловіків і дівчина, щось цим людям не сподобалося і один із них кинувся на тварин із ножем. Піднявся жахливий вереск. Незрозуміло, що вони з тими собаками робили. Але цій дівчині це подобалось, вона голосно сміялася. Жінка, яка проходила повз, почала кричати, аби той відчепився від собак. Він і їй погрожував. Всі собаки розбіглися, вони були перелякані, одного собаку, який заліз під кіоск, ми забрали.

Пізніше волонтери викликали правоохоронців, які зафіксували випадок.

– Але яка з цього користь? Їх (живодерів – «КП») все одно не знайдуть. Було темно, не видно ні особи, ні прикмет! Минуло небагато часу від того, як собак перестріляли, як тут уже кидаються з ножем. Ці тварюки, я впевнена, повернуться! – констатують волонтери і просять тих, у кого є можливість, прихистити одну постраждалу собачку на деякий час. Телефони волонтерів: (066) 250-42-75, (096) 606-04-15.
e-max.it: your social media marketing partner