У Новомиргороді звільнили редактора районної газети

, Олена Сідорова

Головного редактора районної газети «Новомиргородщина», члена НСЖУ, організатора районного телебачення та радіомовлення, журналіста з 35-річним стажем Володимира Піскового звільнили. Таке рішення прийняли депутати Новомиргородської районної ради на своїй сесії 25 грудня. Про це пише в.о. голови Кіровоградської організації НСЖУ Петро Мельник.

«Зроблено це на самому початку реформування державних і комунальних ЗМІ, що, на нашу думку, говорить про бажання засновників газети позбутися принципового незручного керівника. А ще – про дискредитацію самого процесу реформування. Адже на його місце призначено людину, далеку від журналістики та з освітою, що зовсім не відповідає профілю діяльності підприємства. Без належного досвіду роботи», – йдеться у повідомленні.

Правління обласної організації НСЖУ підготувало відповідне звернення, в якому закликає районну раду скасувати своє рішення та провести процедуру зміни керівника редакції районної газети. В свою чергу Володимир Пісковий підготував позов до суду.
e-max.it: your social media marketing partner