У Кіровоградському районі за підтримки «Опозиційного блоку» пройшов чемпіонат із футзалу

,

2671Участь у турнірі взяли вісім дитячих команд із Соколівського, Покровського, Володимирівки, Івано­Благодатного, Бережинки, Созонівки, Клинців і Веселівки. Перемогу здобули футболісти Соколівського.

– Раніше у Кіровоградському районі подібні турніри серед дітей не проводилися. Ми лише торік восени зареєструвалися. Тепер починаємо серед дітей частіше пропагувати здоровий спосіб життя, спорт, – зауважують організатори змагань.

– Дітям потрібно створювати умови для розвитку, для занять спортом, – наголошує голова районної організації «Опозиційного блоку», депутат райради Андрій Маліцький і додає, якщо чинна влада не здатна забезпечити дітям необхідні умови, то опозиція може взяти на себе цю функцію і не потрібно цьому перешкоджати. – Сьогодні маємо ситуацію, коли влада не спроможна виконувати свої обов’язки і при цьому, як ота собака на сіні, не дає робити це тим, хто вміє і може. Тим не менш, ми триматимемо руку на пульсі і робитимемо все залежне, щоб наші спортсмени, всі обдаровані діти району, мали все, що їм потрібно.
e-max.it: your social media marketing partner