Кіровоградці брали гроші за побачення, щоб купити дітям-сиротам подарунки

, Олена Сідорова

2678У Кіровограді завершився благодійний аукціон побачень, на якому збирали кошти на подарунки для дітей-сиріт, які зараз знаходяться у Центрі соціально-психологічної реабілітації. Усього вдалося зібрати близько двох тисяч гривень. На ці кошти організатори закупили солодощі, набори для малювання, папір та порошок.

Ця акція благодійності стартувала ще на початку грудня. До кінця місяця відгукнулося більше 80 хлопців і дівчат, які готові були витратити свій час і таким чином допомогти створити діткам свято.

– Всього учасники оплатили 25 побачень, але ставок було значно більше, – розповідає голова організації Дмитро Бабак. – Коштів, щоб порадувати дітей, вистачило. Ми багато часу витратили на пошук дитячого будинку, оскільки деякі заклади отримують багато подарунків від благодійників, а деякі залишаються ні з чим. Тому ми перечекали хвилю перед- і післяноворічної благодійності і віднесли допомогу тим дітям, які дійсно її чекали. Подарунки ми передавали не від себе, не від організації, а від кожного кіровоградця, який долучився до цієї доброї справи. Діти відкрито раділи, із задоволенням спілкувалися. Тому я дуже вдячний усім учасникам аукціону! Вони не тільки отримали задоволення від побачень і нових знайомств, а й порадували діток.

 Організатори кажуть, що такі акції планують проводити і надалі.

2679

2680

e-max.it: your social media marketing partner