Галерея «Єлисаветград» оголосила 2016 рік Роком дитини

,

2687Власник галереї «Єлисаветград» Микола Цуканов попросив міського голову Кіровограда Андрія Райковича та депутатів міськради підтримати ініціативу та оголосити 2016 рік Роком дитини. Про це Цуканов написав на своїй сторінці у Facebook.

«Проведений галереєю «Єлисаветград» у 2015 році конкурс дитячого малюнка «Щаслива дитина – квітуча Україна», на який прислали свої роботи 762 дитини з 67 міст та селищ з усієї України, ще раз красномовно підтвердив – діти об'єднують нас… Галерея для себе оголосила 2016 рік Роком дитини», – пише Цуканов.

У цьому році в галереї запланували багато заходів для дітей та з їх участю. Зокрема, 7 травня у Кіровограді вперше в Україні пройде День юного художника. Також протягом року відбудуться виставки, майстер-класи, тематичні екскурсії, конкурси.

«У місті для цього є необхідна матеріальна база – клуби за місцем проживанням, школи, художні школи, десятки творчих колективів, музеї, бібліотеки, спортивні майданчики. Міські спортивні змагання, виставки робіт дітей з декоративно-прикладної творчості, ігрові програми для дітей, майстер-класи, концертно-розважальні програми, турніри, ігрові розважальні програми, конкурси малюнків – це далеко не повний перелік заходів, які проведемо для дітей», – наголосив Цуканов.
e-max.it: your social media marketing partner