Рятувальники допомогли трьом породіллям дістатися пологових відділень

, Олена Сідорова

2718Рятувальники допомогли ще трьом майбутнім матерям та медикам дістатися до пологових відділень вчора та сьогодні зранку, 20 січня, повідомляють в УДСНС області.

Спочатку госпіталізації потребувала жінка із села Павлівка Компаніївського району. До села направили бригаду швидкої медичної допомоги у супроводі рятувальників та автоцистерни. Через перемети техніка зупинилась біля села Першотравенка та не мала змоги рухатись далі. Через це розпочав роботу з розчищення шляху бульдозер аварійно-рятувального загону спецпризначення. Одночасно до породіллі направили фельдшера із села Першотравенка, яка надавала медичну допомогу. Таким чином медики у супроводі рятувальників дісталися до вагітної. Сьогодні її доставили до Компаніївської ЦРЛ.

Також учора з села Червона Долина до Бобринецької ЦРЛ на аварійно-рятувальному автомобілі доправили вагітну жінку. Поряд з автомобілем ДПРЧ-24 рухався трактор райавтодору з лікарем.

Пізно вночі у Маловисківському районі карета «швидкої» з породіллею потрапила до снігового замету на автодорозі між селами Плетений Ташлик та Олександрівка. Рятувальники ДПРЧ-23 на автомобілі підвищеної прохідності відбуксирували медичне авто на автошлях і під супроводом він проїхав до лікарні. 

2719

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2720

e-max.it: your social media marketing partner