У Кіровограді говоритимуть про відкриту медицину

, Олена Сідорова

В обласному центрі за участі депутатів, медиків і журналістів відбудеться круглий стіл «Кіровоград – відкрита медицина: досягнення та перспективи» у вівторок, 26 січня, повідомляють в обласному відділенні ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ».

– Під час заходу буде розглянуто наступні теми: впровадження візуалізації Кіровоградського обласного бюджету у галузі медицини, налагодження механізму участі громадськості у вирішенні питань у медичній сфері Кіровоградщини, впровадження та фінансування нових всесвітньо визнаних заходів профілактики ВІЛ/СНІДу, – повідомляють організатори.

Цей проект обласне відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» за підтримки програмної ініціативи «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження». Проект реалізується у регіоні протягом вересня 2015 року-липня 2016 року.

Основною метою проекту є створення постійно діючого механізму громадської участі в процесі формування місцевої політики у сфері охорони здоров’я на обласному рівні та забезпечення раціонального використання місцевих коштів, направлених на протидію соціально небезпечним захворюванням.

Детальніша інформація за телефоном: 095-139-57-89 (аналітик проекту Аліна Логінова).
e-max.it: your social media marketing partner