Сьогодні у Кіровограді попрощалися з бійцем, який загинув на сході

, Олена Сідорова

2782На Театральній площі обласного центру близько трьох сотень кіровоградців попрощалися із бійцем 13 мотопіхотного батальйону, який загинув від вогнепального поранення у Донецькій області, 42-річним Валерієм Бочарніковим сьогодні, 26 січня.

Валерій Бочарніков – сержант, командир третього відділення третього мотопіхотного взводу третьої мотопіхотної роти. Народився на Житомирщині  у селі Ігнатпіль Овруцького району. Навчався у вищому професійному училищі №9 міста Кіровограда. Майже 20 років життя Валерій присвятив службі в органах внутрішніх справ.

Загинув боєць 20 січня цього року, обороняючи укріплення підрозділу при безпосередньому зіткненні з ворогом, від кульового поранення.

– Дуже важко говорити про людей у минулому часі, з якими пов'язують роки служби, дружби. Я пам'ятаю прекрасно, яким він був веселим, у нього було загострене почуття справедливості. Про це дуже важко говорити… Герої не вмирають. Валерій буде в нашій пам'яті завжди, – поділився товариш по службі в органах внутрішніх справ Валентин Дроздов.

 

Поховають Героя за місцем проживання мами – в Овруцькому районі Житомирської області.

2783

 

2784

e-max.it: your social media marketing partner