Розбійники з Кіровограда заклеїли скотчем рот рівненському малюку

,

2860Рівненські поліцейські затримали п’ятьох жителів Кіровограда за скоєння розбійного нападу. Чоловіки напали на родину із села Журавлине, зв’язали господарям руки, їхньому малюку заклеїли рот, а потім забрали цінні речі і втекли вчора, 28 січня, пише «Рівне вечірнє».

Пізно ввечері чоловіки в масках увірвалися до будинку. Подружжя разом із чотиримісячним сином на той момент дивилося телевізор. Розбійники зв’язали 20-річній дружині та господарю руки, нанісши йому тілесні ушкодження дерев’яною битою. Цього їм виявилося замало – вони заклеїли рот немовляті.

Аби уберегти свою сім’ю, власник повідомив нападникам, де зберігаються всі цінності. Забравши дві тисячі доларів, три тисячі гривень, ноутбук та два мобільні телефони, чоловіки зникли у невідомому напрямку, а потерпілий одразу повідомив до поліції.

Через годину правоохоронці затримали чоловіків. Ними виявились жителі Кіровограда від 26 до 45 років. Один із них був раніше судимим за крадіжку та звільнився рік тому з колонії.

За фактом розбійного нападу правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Усі зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу.
e-max.it: your social media marketing partner