Сотні кіровоградців потрапили під «обнімальний рейд» (ФОТО)

, Олена Сідорова

2874На центральній площі обласного центру близько двох десятків людей влаштували акцію «Вільні обійми». Вони підходили до перехожих з табличками «Обійму задарма», «Візьми обійми» та «FreeHugs» і пропонували обійнятися сьогодні, 31 січня. За годину активісти встигли подарувати радість та позитив більше сотні людям, повідомляють організатори.

Учасники акції кажуть, що в такі похмурі та холодні дні людям потрібне тепло. Чи не найбільшу радість від несподіваних обіймів отримували люди похилого віку, їхні обличчя сяяли посмішками і старенькі дякували молоді за таку турботу.

– Ми фанати обіймів. Зробили таблички і прийшли з дітьми розважитися. Таких емоцій нам зараз усім не вистачає, – каже учасниця акції Наталя.

Організатори говорять, що планували провести акцію на «Сніжній битві», а оскільки вона відмінилася через несприятливі погодні умови, вирішили переміститися на центральну площу.

– Люди реагують по-різному, – розповідає координатор акції, голова обласного осередку молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив» Дмитро Бабак. – Така пропозиція викликала у людей щирий подив: хтось посміхався і обходив, хтось біг назустріч в обійми, але більшість людей раділи і від обіймів не відмовлялися. Заходили і в кав’ярні, де люди ховалися від холоду. Взагалі, думаю, такі акції варто проводити, адже всюди багато негативу, тому це відволікає людей і підіймає їм настрій.

2875

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2876

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner