Кандидати в поліцію Кіровограда проходять співбесіди

,

2887Кандидати в патрульну поліцію Кіровограда приступили до завершального етапу відбору – проходження медичної комісії. Раніше вони пройшли тестування, здали заліки з фізичної підготовки та пройшли військово-лікарську комісію, повідомляють в обласній поліції.

До складу комісії увійшли громадські активісти, психологи, представники Департаменту патрульної поліції НП України.

У коридорі, де проходить реєстрація запрошених на співбесіду кандидатів, більшість претендентів неохоче діляться своїми враженнями. Зізнаються, що з нетерпінням та хвилюванням чекали на запрошення і тепер налаштовані остаточно довести, що гідні того, аби саме їм довірили охорону порядку і погоджуються на розмову вже після співбесіди.

– Безумовно, цей етап відбору найскладніший для мене в психологічному плані і, звичайно, найвідповідальніший. Нас оцінювали за такими якостями як добросовісність, комунікабельність, емоційна стійкість, вміння працювати в команді та особисте бачення своєї роботи в патрульній службі поліції, – розповідає Наталя.

Дівчина до цього пройшла всі попередні етапи відбору і почувається впевнено, адже вірить в те, що й останній буде успішним.

–Я вже навіть придивляюся до людей, що разом зі мною були на тестуванні, бо сподіваюся, що зустрінуся з ними на навчанні і все буде добре! – запевняє кандидат.

Після остаточних результатів відібрані кандидати вирушать на навчання, після чого – патрулювати вулиці Кіровограда.

Нагадаємо, у грудні кандидати здавали нормативи з фізичної підготовки.
e-max.it: your social media marketing partner