У Кіровограді неповнолітньому продали алкоголь, яким він потім отруївся

,

2917Кіровоградські поліцейські клопотатимуть про позбавлення ліцензії торгівельного закладу, що продав 15-річному хлопцеві алкоголь, яким він потім отруївся, повідомляють в обласній поліції.

Хлопець приїхав без батьків до обласного центру з Кіровоградського району. Він вирішив розважитися і купити алкоголь. Продавець закладу з незрозумілих причин не перевірила у «відвідувача» документів і, відповідно, не з’ясувала його вік.

Пізніше до правоохоронців звернувся чоловік, який побачив на тротуарі хлопця, якому було зле.

На місце пригоди приїхала «швидка». Лікарі дитячої обласної лікарні негайно госпіталізували пацієнта до реанімаційного відділення. Як з’ясувалося, він опинився у тяжкому стані через отруєння алкоголем.

Факт продажу алкогольного напою хлопцю продавець заперечувати не стала. Стосовно неї правоохоронці склали адміністративні матеріали за статтею 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами».

За неналежний догляд за неповнолітнім сином відповідатимуть і його батьки.

Крім того, правоохоронці підготували матеріали на розгляд адміністративної комісії, після чого буде вирішуватися питання щодо позбавлення ліцензії на здійснення торгівлі алкоголем торгівельного закладу.
e-max.it: your social media marketing partner