Бійці АТО з районів чотири дні стоятимуть під ОДА

, Олена Сідорова

2922Учасники АТО з усіх районів Кіровоградщини, які досі отримали обіцяні земельні ділянки, пікетуватимуть облдержадміністрацію з вівторка, 9 лютого. Акція триватиме доти, доки не виконають їхні обіцянки. Про це «КП» повідомив голова Новомиргородської районної громадської організації учасників АТО Олександр Вакуленко сьогодні, 2 лютого.

Найголовніша вимога – звільнення з посади керівника Головного управління Держгеокадастру області Марії Соловйової, яка, на їхню думку, і спричинює затримку і відмови у видачі землі.

– У нас сталася дуже плачевна ситуація, – розповідає «КП» відповідальний за проведення акції Олександр Вакуленко. – Хлопці на межі! Тільки в Новомиргородському районі 98 бійців отримали відмови. Вони ходять, безкінечно пишуть заяви, але результату ніякого. В районі лише 18 людей отримало. Голови районних товариств – це і «Промінь», і «Надія», і багато інших – відмовляються від землі на користь АТОвців. А ці землі передають третім особам. Акцію на чотири дні запланували, але будемо стояти, поки не виконають нашої вимоги. У нас іншого виходу немає.

Запланована кількість учасників акції – від 50 до 500 чоловік. Вони стоятимуть з тематичними плакатами та вигукуватимуть гасла.

Нагадаємо, в грудні близько ста демобілізованих учасників АТО та їхніх родичів, яким досі не виділили земельні ділянки, пікетували Новомиргородську райдержадміністрацію.
e-max.it: your social media marketing partner