У Кіровограді триває тиждень захисту прав пацієнтів

,

2928У Кіровоградському обласному відділенні Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ» триває тиждень захисту прав пацієнтів, присвячений 11-річчю створення організації, з 1 по 7 лютого.

– Пацієнти повинні знати, до кого звертатися за допомогою, якщо порушуються їхні права. Протягом одинадцяти років існування організації її фахівці завжди приділяли увагу пацієнтам, допомагали вирішувати проблемні питання у медичній та соціальній сферах. Тож з нагоди річниці створення організації ми вирішили провести тиждень захисту прав пацієнтів, аби ще раз наголосити на тому, що кожен пацієнт має бути захищений законом, – коментує заступник голови правління організації Юлія Чабанюк.

В організації плідно працює відділ аналітики та адвокації, фахівці якого протягом тижня надаватимуть юридичні консультації у сфері захисту прав пацієнтів.

Звертатися можна за телефоном: (0522) 24-69-04, написати на електронну пошту [email protected] або звернутися за адресою: вул. Преображенська, 2, шостий поверх, офіс 10 (Будинок побуту).

Детальніше за телефоном: 099-386-48-38 (фахівець відділу аналітики та адвокації КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ» Костянтин Данильченко).
e-max.it: your social media marketing partner