Головний комунальник Кіровограда відзвітував, як боровся зі снігом

,

2932Головний комунальник Кіровограда Олександр Хачатурян відрапортував, як прибирав місто та скільки техніки для цього задіяв, сьогодні, 2 лютого.

За словами чиновника, упродовж місяця на дорогах обласного центру працювало зо три десятки снігоприбиральних машин. Більша частина з них належить підприємству «Кіровоград-Універсал-2005», решту техніки в допомогу давали КП «Благоустрій», спецкомбінат і ЖЕО.

– Одночасно на вулиці міста ніколи не виїздить уся наявна техніка, тож кількість задіяних машин в той чи інший день може відрізнятись. Можу вас запевнити, ми викладаємося на повну, – виправдовувався начальник управління ЖКГ Кіровограда.

Нагадаємо, міський голова Андрій Райкович розкритикував роботу спецінспекторів, які слідкують за прибиранням підприємцями снігу на своїх територіях, звинувативши їх у комунальному рекеті.

Також мер Кіровограда заявив, що однією з об’єктивних і найголовніших причин, яка гальмувала прибирання снігу і через яку комунальні служби не могли працювати – це величезна кількість припаркованого по місту транспорту.

e-max.it: your social media marketing partner