На ремонт доріг в Кіровограді витратять більше 30 мільйонів гривень

,

2939Більше 30 мільйонів гривень закладено в цьогорічному бюджеті Кіровограда на будівництво, реконструкцію та ремонт доріг, повідомив начальник управління ЖКГ міста Олександр Хачатурян сьогодні, 2 лютого.

– Одним із пріоритетів є капітальний ремонт доріг обласного центру. Цього року на їхню реконструкцію планується використати 9,8 мільйона гривень. За ці кошти капітально відремонтують 13 доріг. Головним чином, це перехідні об’єкти з минулого року, у кожного з них своя стадія незавершеності – є вулиці де залишилося освоїти десятки тисяч, а є, де на мільйони гривень, – сказав Хачатурян і уточнив, що капремонту підлягатимуть вулиці Кіровоградська, Прирічна, Одеська, Чміленка, Тимірязєва, Верхня Биківська, Башкирська, Садова, Авіаційна, провулок Семенівський, площа Хмельницького та на ділянка дороги від Садової до Прирічної.

Поточний ремонт кіровоградських доріг обійдеться міському бюджету в 14, 7 мільйонів гривень.

Хачатурян зауважив, що які саме дороги ремонтуватимуть – стане відомо наприкінці березня, коли сніг розтане і комісія зможе оцінити їхній стан.

Крім того, міські чиновники обіцяють завершити ремонт тротуарів по проспекту Правди і вулиці Бєляєва, а якщо знайдуть додаткові кошти, то оновлять і тротуари на Попова та на Великій Перспективній.

Нагадаємо, у вересні минулого року чиновники вже виділяли з бюджету 3 тисяч гривень для поточного ремонту доріг.

e-max.it: your social media marketing partner