У Знам’янці звільнили половину двірників

, Олена Сідорова

3008Двірників, які працювали при Знам’янському управлінні житлово-комунального господарства, зранку 4 лютого, звільнили, повідомила «КП» звільнена прибиральниця Тетяна.

– Ми зранку прийшли на роботу, а нас почали викликати по одному на допит. Влаштував його заступник міського голови Сергій Гребенюк. Потім нам подзвонили і сказали, що нас звільнили. Нас просто викинули на вулицю! Нас всього 13 чоловік двірників і майстрів. Серед них є і матері-одиначки, і пенсіонери, які ледве виживають. Люди на межі. Куди їм іти? Особисто я два з половиною роки працювала. Ми працювали по трудовому договору, який підписували раз на місяць. Про звільнення нас не попередили, нічого. Чим ми не догодили – також не знаю, місто завжди було чисте, наша робота завжди влаштовувала, – розповіла звільнена.

– Ніхто двірників не звільняв. Вони працюють по трудовому договору. Кожен місяць укладається новий договір. Наразі його дія закінчилася і двірники стали на облік у Знам’янській службі зайнятості. Приблизно тиждень піде на оформлення документів, а потім служба направить їх знову до нас на роботу. Відтак, 50% буде оплачувати служба зайнятості, а 50% ми, – прокоментував «КП» заступник міського голови Знам'янки Сергій Гребенюк.
e-max.it: your social media marketing partner