Депутат від БПП з Гайворона годуватиме куркою і рибою школярів усього району

,

3010Депутат Гайворонської міської ради Володимир Стецюк за результатом тендеру отримав угоду на постачання до навчальних закладів району продуктів харчування на суму 585 тисяч гривень, пишуть «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Зокрема, відділ освіти Гайворонської районної державної адміністрації за результатами тендерів уклав дві угоди з ФОП Стецюк Володимир Сергійович.

Згідно з ними, підприємець повинен протягом 2016 року забезпечити постачання до 21 навчального закладу району 6 тисяч кілограм замороженого курячого філе та стільки ж замороженої морської риби.

Підвіз продукції має здійснюватися відповідно до заявок замовника не менш ніж двічі на тиждень.

ФОП Стецюк Володимир Сергійович переміг на тендері з постачання замороженого курячого філе, запропонувавши ціну 291,9 тисячі гривень, що складає 48,65 за кілограм.

На торгах у нього було три конкурента: ФОП Довгань Ірина Анатоліївна з пропозицією 296,94 тисячі гривень, ФОП Тодоренко Ольга Сергіївна з пропозицією 306,48 тисячі гривень та ФОП Горбатюк Михайло Петрович, яки запропонував постачання продуктів за 378 тисяч гривень.

Ці ж підприємців брали участь в тендері на постачання замороженої морської риби, але їх пропозиції були дорожчі, ніж пропозиція ФОП Стецюка.

Володимир Стецюк є депутатом Гайворонської міської ради від БПП «Солідарність», його дружина, також підприємець, Стецюк Оксана Анатоліївна – депутат цієї ж ради від «Батьківщини».
e-max.it: your social media marketing partner