На Знам'янщині спіймали серійну крадійку сумок та гаманців

,

3012Працівники Знам’янського відділу поліції  викрили серійну злодійку, яка «спеціалізувалася» на крадіжках сумок та гаманців. Зловмисниця скоїла 5 крадіжок у торгівельних закладах та на робочих місцях працівників підприємств міста Знам’янки та району, повідомили в поліції області.

До Знам’янського відділу поліції надійшло кілька повідомлень про крадіжки особистого майна громадян із закладів торгівлі та службових кабінетів державних установ.

- Працівники поліції провели ряд заходів, спрямованих на встановлення особи, причетної до кримінальних правопорушень. Нею виявилася раніше судима 27-річна знам’янчанка. Злодійка викрадала гаманці з грошима, жіночі сумочки та мобільні телефони. Загалом зловмисниця завдала шкоди потерпілим більше ніж на 10 тисяч гривень. Частину викраденого майна правоохоронці вилучили та повернули власникам, – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Жінці оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Зловмисниці загрожує покарання у вигляді арешту, обмеження чи позбавлення волі на строк до п'яти років.
e-max.it: your social media marketing partner