Лаврусь проміняв принципи на посаду?

,

3013Новопризначений керівник обласного контактного центру Андрій Лаврусь так і не дав конкретної відповіді «КП», як йому працюватиметься під керівництвом людини, опудало якої ще не так давно спалював. Натомість перейшов на особистості, а потім узагалі проігнорував запитання журналіста.

«КП»: Андрію, вас призначили головою обласного контактного центру, але ж раніше ви виступали проти Кузьменка. На сесії ви стояли з плакатом проти нього, казали, що він розпочне роботу зі смітника, що він не буде там працювати. Ви були одним із організаторів акції проти Кузьменка, під час якої спалили його опудало... Як ви зараз оцінюєте свої дії? Ви змінили свою думку? Не шкодуєте?

Лаврусь: По-перше, призначення ще нема. І по-друге, хочу зауважити, що я завжди маю свою думку і громадянську позицію незалежно від того, де я працював або працюю. У теперішніх умовах, я йду працювати на область, а не на особистості.

«КП»: То ви визнаєте свої дії у 2014 році помилкою, розкаюєтеся?… Зараз ви вимагаєте відставки Кузьменка? Як вам тепер працюватиметься під керівництвом людини, опудало якого ви спалювали? Ви зустрічалися з губернатором, спілкувалися про ваші вчинки, чи помирилися після того випадку? Хто став ініціатором призначення? Яка зараз ваша думка? Як вона змінилася з часів Майдану? Чи вважаєте ви, що Майдан привів до влади ще більше корупціонерів, ніж Янукович?

Лаврусь: Я так розумію ви новий працівник сайту і не пам'ятаєте подій Майдану і як висвітлювала це «Кіровоградська неправда». Тому для ларінських змі, які хочуть щось питати про Майдан, треба для початку запитати у свого власника про вбив людей на Майдані. З всією повагою до вас я сказав свою думку!

«КП»: А по суті відповідь дасте?

Однак, на конкретні запитання Лаврусь так і не відповів.

Тим не менш, якщо «Гаряча лінія» планує бути відкритою, «КП» чекає не завчених відмовок, а прямих відповідей на цілком очевидні запитання і в будь-який час. Інакше Лаврусь може сміливо присвоїти статус свого «бенефіціара» – тушка-2.

Як уже повідомляла «КП», сьогодні із власних джерел стало відомо про призначення помічника колишнього народного депутата-тушки Андрія Табалова – Андрія Лавруся на посаду керівника обласного контактного центру «Гаряча лінія».
e-max.it: your social media marketing partner