Лаврусь не встиг отримати роботу, як уже переймається на чому їздитиме

,

3041Новоспечений керівник обласного контактного центру Андрій Лаврусь ще не встиг отримати роботу, як уже переймається автомобілем для своєї персони.

«Друзі, хочу всім повідомити, що автомобіль Nissan д.н. ВА 3744 ВА, який ніби то був переданий у 2012 році Ларіним для «гарячої лінії», насправді відсутній. На баланс його не ставили і не приймали. У мене виникають питання, що це за автомобіль взагалі і де він взявся? Спробую дізнатися...», – написав він у Facebook.

Тим часом «КП» з’ясувала, що автомобіль, яким користувалася «Гаряча лінія» часів губернаторства Сергія Ларіна, належить благодійному фонду «Розвиток Кіровоградщини». Це й же фонд утримував не тільки її, а й операторів зв’язку, які працювали на «Гарячій лінії».

– Фонд утримував і автомобіль, і водія і навіть операторів «Гарячої лінії». Відбувалося це в рамках соціальної ініціативи Ларіна, на підставі угоди без жодних витрат для обласної державної адміністрації, – уточнили «КП» у фонді.

Нагадаємо, свого часу новопризначений керівник «Гарячої лінії» ходив у помічниках тепер уже колишнього народного депутата Андрія Табалова. Того самого, якого разом із батьком Олександром після виборів 2012 року виштовхали з сесійної зали Верховної ради, бо обидва не написали заяви на вступ до фракції «Батьківщина», від якої балотувалися.

Коли Табалов батько і син заходили до сесійної зали, представники тогочасної опозиції з криками «Тушок геть!» кинулися до дверей і виштовхали їх.

 

Як уже повідомляла «КП», «Гаряча лінія Сергія Ларіна» була однією з найуспішніших і найбільш ефективних у державі.

e-max.it: your social media marketing partner