Поки АТОвці мітингують, Держгеокадастр рапортує скільки їм виділив землі

,

new 23Держгеокадастр в області виділив учасникам антитерористичної операції з Кіровоградщини майже 5 тисяч гектарів землі, повідомляють у прес-службі управління.


– З початку запровадження ініціативи про забезпечення земельними ділянками, учасники АТО отримали 2834 дозволи, а отже і земельних наділів, щодо відведення земельних ділянок. Майже всі – для ведення особистого селянського господарства. Загальна площа земель, переданих військовослужбовцям у власність, становить 4957 гектарів. Зокрема у Кіровоградському районі – 809 гектарів, – підсумовують в управлінні.


З цієї кількості дозволів Держгеокадастр затвердив 1126 проектів землеустрою площею 1938 гектарів. Найбільше з них у Кіровоградському районі – 268 земельних ділянок на 448 гектарів та у Новомиргородському – 98 земельних ділянок на 191 гектарів.


Як уже писала «КП», у Кіровограді немає вільних земельних ділянок для виділення їх учасникам антитерористичної операції.


Сьогодні у Кіровограді розпочалася акція протесту учасників АТО. Зокрема військові вимагають звільнення очільниці Головного управління Держгеокадастру Марії Соловйової.

e-max.it: your social media marketing partner