Той, хто «душив» пресу в Кіровограді, очолив обласний «Антикорупційний рух»

,

3138Екс-голова Кіровоградської РДА Віктор Дайдакулов, який доручав керівнику апарату вичитувати районну газету «Зоря», очолив Кіровоградський осередок громадської організації «Антикорупційний рух», пише «CorruptUA».

Як повідомляла «КП», у 2014 році Дайдакулова звинувачували у шахрайстві (проти нього відкрили кримінальну справу, подали позов до суду). Будучи головою Кіровоградської РДА, він займався цензурою в місцевих ЗМІ, видавши розпорядження вичитувати районну газету «Зоря» перед тим, як здавати її в друк.

До цього, перебуваючи в партії УДАР, під час виборчої кампанії 2012 року його звільнили з виборчого штабу партії за крадіжки партійних грошей, які виявила перевірка з Києва. Після того за ним ще довго бігали агітатори та співробітники виборчих штабів, з якими він так і не розрахувався. Вони пікетували офісні приміщення партії і навіть сесію районної ради, коли Дайдакулова призначили головою Кіровоградської РДА.

Звільнити Дайдакулова з посади голови РДА без проблем також не вдалось, адже той, дізнавшись про своє звільнення, одразу ж подався на лікарняний.
e-max.it: your social media marketing partner