У Кіровоград приїде екс-міністр охорони здоров'я Грузії Урушадзе

,

3563Екс-міністр охорони здоров'я Грузії Сандро Урушадзе приїде до Кіровограда наступного тижня, повідомляє УНН. Один із родоначальників реформ в Грузії поділиться з кіровоградцями досвідом втілення дієвої медичної реформи в життя.

– Делегація від Кіровоградщини побувала в Грузії, ми хотіли побачити, наскільки правильно і доступно організоване надання медичної допомоги в цій країні. Нас там зустрічав екс-міністр Грузії Сандро Урушадзе, який і робив всю цю реформу. Ми відвідували медичні заклади другого рівня (районні лікарні), і нас дуже зацікавило те, яким чином «гроші йдуть за пацієнтом». Для того, щоб розібратись з цим на місці, було запропоновано, щоб Сандро Урушадзе надав нам таку консультативну допомогу. Тому ми чекаємо його приїзду, можливо, це буде група грузинських колег-реформаторів, – народний депутат, онколог Костянтин Яриніч.

Яриніч додав, що такі консультації допоможуть зрозуміти, як грузинську медичну реформу можна застосовувати в регіоні на рівні місцевого самоврядування.

– Якщо в нас піде ця реформа, це буде схоже на пілотний проект, який отримає свій розвиток по всій Україні, – підсумував він.
e-max.it: your social media marketing partner