Кіровоградці просили «Альфа-банк» згорнути свою діяльність

,

1Близько півсотні кіровоградців зібралися під відділенням «Альфа-банку» і вимагали у керівництва вирішити питання вкладників та позичальників або ж згорнути діяльність банку через антиукраїнську позицію сьогодні, 19 лютого.

Організатором акції виступила громадська організація «Кредитний майдан Кіровоград».

– Це всеукраїнська акція. Вона проходить щонайменше в 12 містах України. Під банк вийшли люди, які обурені його діяльністю на території України. Після об’єднання з «Укрсоцбанком» він стане четвертим банком в Україні по розміру іноземних активів. Це банк країни-агресора. По відношенню до своїх клієнтів вони проводять жорстку політику, – розповів «КП» голова організації Сергій Кожухар.

Активісти підписали звернення до голови банку.

– У ньому ми вимагаємо: або банк починає вести себе по законам України, або нехай припиняє свою діяльність, – додав Кожухар.

До мітингувальників вийшов начальник відділення банку Олексій Низовець. Він пообіцяв передати їхнє звернення вищому керівництву.

– Сподіваюсь, надійде відповідь. Зі своєї сторони я готовий взяти під контроль справи кіровоградських позичальників, які сьогодні мітингували, готовий вислухати їхні проблеми і по можливості допомогти, – наголосив Низовець. 

 

2

 

 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5

e-max.it: your social media marketing partner