Прогнилу систему ніхто і не думав змінювати – Ларін

,

3587Народний депутат Сергій Ларін заявив, що відповідальність за невідправку уряду у відставку лежить у першу чергу на коаліціянтах, написав він у Facebook.

«Ось і знайшовся крайній, хто винне у НЕвідставці Яценюка. Це 35(!!!) депутатів «Опозиційного блоку». Не 300 дружніх коаліціянтів.

У вас влада, БІЛЬШІСТЬ і уряд. Ще вчора гуртом приймали закони, завдяки яким убивали економіку і закривали підприємства, довели до злиднів сотні тисяч людей. А сьогодні до обіду так само гуртом продали залишки країни, дозволивши за безцінь скуповувати держпідприємства. Потім накрутили з електронними деклараціями, зганьбивши перед Європою.

Але ніхто і не збирався змінювати прогнилу систему, йти на вибори і запитувати думку людей. Хотіли обміняти Яценюка на іншого «яценюка», який продовжить усе той же «курс реформ» у злидні і прірву, і при цьому так само займатиметься казнокрадством, розповідаючи про реформи і боротьбу з корупцією!

До того ж, як тепер зрозуміло, ще й нашими руками.

Тільки ось від перестановки ліжок у …. Будинку нічого не зміниться!!!

І вчора і сьогодні ніхто і ніщо не заважає БЮТу й Самопомочі відкликати міністрів, вийти з коаліції і розвалити уряд без будь-якої допомоги.

А якщо нужна допомога, то існує один засіб, який усім допоможе – ВИБОРИ», – написав Ларін.
e-max.it: your social media marketing partner