Кіровоградці приєднаються до наймасштабнішого еко-проекту країни

, Олена Сідорова

3609Жителі Кіровограда долучаться до всеукраїнської екологічної акції «Зробимо Україну чистою разом!». Близько 500 тисяч волонтерів по всій Україні, в тому числі й кіровоградців, візьмуть участь у весняному прибиранні території, яке пройде в квітні цього року, повідомляють організатори.

– 23 квітня масштабне прибирання всієї Кіровоградської області. Плануємо 200 локацій в області. Це буде не типове прибирання. Ми хочемо донести людям, що треба не лише прибирати сміття, а й віддавати його на переробку. Найголовніша мета – щоб люди почали думати за майбутнє планети. Також під час акції пройде Чистофест (пісні, танці, майстер-класи) та серія еко-тренінгів та акція «Еко-герой», – повідомила «КП» обласний координатор громадської організації «Let’s do it, Ukraine». – Вірю у те, що усі ми спільними зусиллями зможемо розвинути екологічний волонтерський рух у нашій області!

 

За детальнішою інформацією звертатися до обласного координатора за телефонами 095-318-51-29 та 097-001-25-07, або на електронну пошту [email protected] (Євгенія Ткаченко).

e-max.it: your social media marketing partner