Кузьменко обзавівся власним інтернет-сайтом

,

3046Голова Кіровоградської облдержадміністрації купив інтернет-сайт «Весь Кіровоград». Про зміну власників видання голова правління медіа-групи «Весь Кіровоград» Олександр Дануца написав на своїй сторінці Facebook, пише «Depo.Кіровоград».

«Друзі, відповідаю на численні запитання, що лунають кілька останніх тижнів. Наша команда виходить з інтернет-проекту «весь Кіровоград» (kirovograd.net). Вже зараз цей проект має нових власників і нову команду, що почала роботу над ним. Бажаю їм успіху! Сайт «весь Кіровоград», який ми заснували у 2005 році, був, по суті, першим новинним ресурсом кіровоградської частини інету. 11 років ми працювали в цьому проекті, проте час не стоїть на місці. Я вдячний всім, хто всі ці роки працював з нами і довіряв нашій роботі. А наша команда у повному складі вже почала роботу над новим проектом…» – написав він.

Дануца не назвав імена нових власників.

– Це ділова інформація, яка не підлягає розголошенню, – прокоментував він угоду. – Можу лише сказати, що медіа-група «весь Кіровоград» існуватиме й надалі за винятком цього сайту. Ми активно розвиватимемо проект «Кіровоград24», також буде ще один, про який я повідомлю згодом.

За даними Depo.Кіровоград, сайт «весь Кіровоград» через близьких до себе людей придбав голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко. Суму угоди дізнатися не вдалося.

В оточенні Кузьменка цю інформацію офіційно не коментують.

– Я вперше чую це від вас, – заявила прес-секретар голови ОДА Анастасія Мусатенко.
e-max.it: your social media marketing partner