«КП» виступила партнером двох проектів, які підтримала Британська рада

,

3678«Кіровоградська правда» виступила партнером двох проектів із восьми, які втілюватимуться на Кіровоградщині за підтримки Британської ради у рамках програми «Активні громадяни».

Зокрема, «КП» стане партнером проектів «Сила життя / Force of life» авторства Анни Колєвої та Вікторії Семененко і «Здорова людина – щаслива родина – багата країна!», який написала Яна Ковальова.

Перший проект покликаний показати успішну реабілітацію учасників АТО. У рамках іншого – на території обласного центру соціально-психологічної допомоги встановлять спортивний майданчик, аби залучити до спорту тих, хто опинився в складних життєвих обставинах.

Інші проекти передбачають створення комунікаційного майданчика й естетичної зони активного відпочинку у Малій Висці та етностудії у Високих Байраках Кіровоградського району, у селі Шостаківка Кіровоградського району встановлять сучасне вуличне освітлення. Також передбачається реалізація кількох освітніх проектів – для сільських громад і жителів області, які спілкуються мовою жестів. У рамках проекту «Творчість у тиші» діток із вадами слуху та мови вчитимуть сучасним технікам самореалізації та новим видам творчості.
e-max.it: your social media marketing partner