У Кіровограді призначили нового керівника Держгеокадастру

, Олена Сідорова

3683Новим виконуючим обов’язки керівника обласного управління Держгеокадастру призначили Вадима Чувпила. Цю інформацію «КП» підтвердив керівник Центру надання допомоги учасникам АТО Вадим Нікітін сьогодні, 29 лютого.

– Зранку ми з Ігорем Рибаком обговорили, скільки наказів підписано, скільки дозволів видано. Після обіду мої представники із обласного Держгеокадастру повідомили, що змінилося керівництво. Рибак поїхав у свій район. Причина звільнення – не відома. Чесно кажучи, я в шоці від такого призначення. Ми тільки налагодили роботу з Рибаком, а тут уже зміна, – сказав Нікітін.

До призначення на посаду Вадим Чувпило обіймав посаду першого заступника начальника Головного управління Держгеокадастру в Чернівецькій області.

Вадим Чувпило у часи Януковича очолював міськвідділ земресурсів Кривого Рогу, у серпні 2014 року несподівано був призначений першим заступник обласного управління Дніпропетровщини.

Як пишуть «Наші гроші», Чувпило – «цілком недосвідчений молодий чоловік… Він ставленик віце-прем’єра Януковича Олександра Вілкула та олігарха Ріната Ахметова. У Кривому Розі Чувпило є символом корупції і беззаконня».

Нагадаємо, 11 лютого виконуючим обов’язки керівника обласного управління Держгеокадастру призначили Ігоря Рибака.

Як повідомляла «КП», учасники АТО мітингували у Кіровограді.

Військові домоглися відсторонення від посади очільниці обласного Держгеокадастру Марії Соловйової.
e-max.it: your social media marketing partner