В Україні ініціювали естафету добрих справ

, КП

3702Всесвітній природоохоронний рух Година Землі окрім щорічного вимкнення світла, закликає українців взяти участь в естафеті на підтримку природоохоронного руху.

Зокрема, мова йде про інтернет-флешмоб «Естафета добрих справ». Для участі потрібно записати відео до 20 секунд про свою добру еко-справу та викласти його у соціальних мережах із хештеґом #estafeta_dobra і передавати естафету друзям.

Нагадаємо, щороку, 19 березня о 20:30 мільйони людей по всьому світу вимикають світло, аби продемонструвати свою підтримку всесвітньому природоохоронного руху.

«Вимкнення світла на одну годину не має на меті прямої економії енергії. Це символічна дія, покликана привернути увагу людей, організацій, бізнесу, країн до екологічних проблем Планети та об'єднати їх для вирішення цих проблем. Ефект кампанії більш фундаментальний і довгостроковий, ніж одноразове заощадження енергії – це зміна звичок мільйонів людей, зміщення акцентів із суспільства споживання до суспільства, яке живе в гармонії з природою, це економія природних ресурсів щодня, а не впродовж однієї години на рік», – зауважує координатор кампанії Година Землі в Україні Катерина Куракіна.
e-max.it: your social media marketing partner