Ларін: Чи вистачить мужності вождям України визнати, як вони всіх обдурили?

,

3057Народний депутат Сергій Ларін оприлюднив два запитання владі з приводу відтермінування вступу України до Євросоюзу на своїй сторінці у Facebook.

«У найближчі 10 років розширення ЄС не буде», – Єврокомісар із питань розширення і політики сусідства ЕС Йоханес Хан. 25 квітня 2015 року.

Україна точно не здатна буде стати членом ЄС у наступні 20-25 років, це ж стосується і членства у НАТО», – голова Єврокомісії Жан-Клою Юнкер.3 березня 2016 року.

Європейці за рік так надивилися на українські реформи, що від гріха подалі вирішили зараз попередити євро оптимістів – не у цьому житті, панове. Не у цьому…

І не з цією владою!

Корупція в усіх сферах, спекуляції з курсом, злиденні зарплати і пенсії, любі друзі, які сидять на грошових потоках, – це саме те, заради чого загублено і втрачено десятки тисяч життів?

У мене є два запитання.

Чому у терміни у 20-25 років озвучені зараз, а не два роки тому? У них що, лише сьогодні відкрилися очі? Або ж ніколи не закривалися?

Чи вистачить завтра мужності вождям України або виступили зі спростуванням чи визнати. Як вони всіх нагло обдурили? Якби не цей жахливих обман, можливо. Вдалося б уникнути і розколу країни, і кровопролиття?», – написав політик.
e-max.it: your social media marketing partner