Депутат-опозиціонер пояснив, що точиться навколо Центру реабілітації дітей-інвалідів

,

3780Депутат Фортечної (Кіровської) у місті Кіровограді ради від «Опозиційного блоку» Олександр Рихлицький пояснив, що навколо призначення директора «Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів» точиться брудна політика. Таку заяву він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook сьогодні, 4 лютого.

«Дочекався, коли пристрасті навколо мене вляжуться. Тепер хочу прокоментувати ситуацію, що склалася. Якщо говорити відверто, то в процесі призначення директора центру реабілітації лежить брудна політика. І за цим стоїть одна людина, завдання якого дискредитувати не тільки мене, а й нашу партію.

Весь бруд, вилитий на мене, – це провокація і наклеп. Я з глибокою повагою ставлюся до батьків, які виховують дітей з особливими потребами. Таким дітям потрібен особливий догляд і особлива увага. Але, є особи, зацікавлені в більшій мірі не стільки допомагати дітям, скільки заробляти на них. Цього допустити не можна! Наше завдання зробити так, щоб центр отримав хорошого директора, який не буде лобіювати інтереси окремих груп. Необхідно займатися розвитком установи, допомагати всім без винятку дітям і їхнім батькам.

А тепер повертаємося до заяв пані Шукрути. Вчора мав місце випадок шантажу, коли до мене підійшли і запропонували такий собі гешефт: наша фракція голосує за креатуру Табалова, а вони спростовують ті помиї, які вилили на мене. Природно, що ми не могли піти на такі умови. Повторюся, центр реабілітації дітей інвалідів повинен бути поза політикою. І директора необхідно призначати аполітичного», – написав він.
e-max.it: your social media marketing partner