У Кіровограді шахраї встановлюють пенсіонерам картонні двері (ФОТО, ВІДЕО)

,

3801В обласному центрі шахраї пропонують пенсіонерам «по акції» встановити картонні двері за половину вартості – п’ять тисяч гривень. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Євген Скирда та опублікував фото й відео.

«[… ]Почалося все з того, що близько трьох тижнів тому до бабусі, якій 87 років, прийшли люди і запропонували по «акції» для учасника війни встановити вхідні двері «найвищої якості» з двома замками за 50% від вартості. Природно, бабуся була рада такій щедрій пропозиції і погодилася. 07.03.2016 відбулася установка цих високоякісних дверей загальною вартістю 5200 гривень, плюс ще з неї зажадали додатково 300 гривень ніби за установку! І це 50% від вартості, тобто виходить, що ці двері коштують 10 400 гривень?» – йдеться в повідомленні.

За словами фахівців, пише Євген, двері подібної якості коштуватимуть максимум 2000-2500 гривень.

«За документами – «комар носа не підточить»: акт прийому-передачі, договір плюс документ про те, що бабуся не має ніяких претензій до якості двері й установки! Я вчора їздив в офіс цієї фірми, застав там неабияк напідпитку директора і його помічника, які спілкувалися дуже агресивно і були впевнені в своїй правоті, заявили, що за документами все ідеально! У договорі стоїть печатка з наступними даними: «Фізичної особа підприємець «Курінний Б.В.», зареєстровано в Новоархангельському районі», – пише він.

Офіс фірми-шахраїв знаходиться за адресою: м. Кіровоград, вул. Пацаєва, 6.

 

e-max.it: your social media marketing partner