Київська влада роками ігнорує безхатька з Кіровоградщини

, КП

3803Уже минуло багато років як Василь із Кіровоградщини перетворився на столичного безхатька. Усі намагання відновити втрачені документи закінчуються нічим – чоловік каже влада ігнорує його прохання, бо він безхатько, пишуть волонтери у Facebook.

Василь звернув на себе увагу тим, що постійно читає. В основному його можна зустріти на станції метро «Золоті ворота».

Про себе чоловік розповідає, що приїхав із Кіровоградщини у 1995 році. Потім загубив документи. Звертався до влади за допомогою, але там йому відмовляються допомагати.

Василь, каже, неодноразово звертався по допомогу, але чиновники через те, що він бомж, зневажають його та відмовляються допомогти.

«Василь не схожий на типових безхатченків. Люди, які давно вже знають про нього, кажуть, що жодного разу не бачили чоловіка з цигаркою чи пляшкою. Навпаки, чоловік чистий, охайний, добрий і читає книги. Найбільше полюбляє читати фантастику і класику. Зізнається, що перечитав стільки книг, що вже й не пам’ятає скільки. Книги купує на Петрівці за гроші, які йому інколи дають перехожі. Одного разу чоловікові подарували книгу. Той момент він згадує досі», – пишуть волонтери і закликають небайдужих допомогти йому.
e-max.it: your social media marketing partner