Поліція оголосила у розшук головного злинського рейдера

, Олена Сідорова

3815Слідче управління обласної поліції розшукує Володимира Сергійовича Хмару, якого підозрюють у незаконному заволодінні землями жителів села Злинки Маловисківського району.

Володимир Хмара – 1990 року народження, уродженець міста Печора республіки Комі Російської Федерації, громадянин України.

Його підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 15, частиною 4 статті 190, частиною 4 статті 358 Кримінального кодексу України – незаконному заволодінні земельними ділянками, що належать жителям Злинки.

Зараз підозрюваний ухиляється від органів досудового слідства.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження рейдера, з проханням повідомити за телефоном: 066-457-59-58, або до найближчого відділення поліції за номером «102».

Нагадаємо, у лютому в Кіровограді відбулася масштабна акція протесту жителів Злинки. Люди закликали губернатора Кузьменка відреагувати на їхню проблему. В іншому випадку погрожували перекрити дорогу.

 

Як повідомляла «КП», раніше поліція оголошувала в розшук директoра СТOВ «Авангард», яке намагалося захопити землю в Злинці Маловисківського району,  Oлексія Рoманчика.

e-max.it: your social media marketing partner