Поліція спіймала бандитів, які два місяці «кошмарили» три області

,

3857Кіровоградські правоохоронці затримали бандитське угрупування, яке впродовж двох місяців тримало в страху три області. На рахунку зловмисників назбиралося більше двох десятків злочинів, йдеться у сюжеті «Магнолія-ТВ».

Бандити займалися угоном автомобілей, сільськогосподарської техніки, квартирними крадіжками та розбійними нападам та грабежами.

Двоє з підозрюваних лише наприкінці минулого року повернулися з місць позбавлення волі. Одразу після звільнення з в’язниці вони вирушили у Черкаську область. Там вкрали легковий автомобіль.

Подорожуючи областями, зловмисники рухалися виключно у нічний час та лише польовими шляхами. Змінюючи один населений пункт на інший, вони вривалися в домівки, погрожували, відбирали побутову техніку, обкрадали квартири, забирали гроші, золоті прикраси та інше цінне майно.

В Олександрівському районі вони напали на охоронця сільгосппідприємства, забрали міндобрива та посівні матеріали. В одному з сіл Кіровоградського району викрали з території господарства сільгосптехніку.

Тепер чоловікам загрожує до 12 років тюрми із конфіскацією майна.
e-max.it: your social media marketing partner