Кузьменко наказав правоохоронцям публічно розказати про тих, хто планував провокації на громадських слуханнях з перейменування Кіровограда

, Олена Сідорова

2492Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко закликав правоохоронців публічно поінформувати кіровоградців, від кого була загроза силових провокацій на громадських слуханнях з перейменування сьогодні, 14 березня.

- Я неодноразово чув, що перейменування Кіровограда на Інгульськ є неприйнятним. Тому потрібно шукати іншу назву, яка буде враховувати думку усіх кіровоградців, щоб жителі були задоволені рішенням Верховної ради. Але іншого майданчика, окрім громадських слухань, не існує, іншого майданчика немає. Я здивований тим, що у нас є ситуація, коли правоохоронці інформують очільника міста Андрія Райковича про загрозу під час слухань. Тому я закликає правоохоронців публічно озвучити, від кого ця загроза йде, - наголосив він.

Нагадаємо, міський голова Кіровограда Андрій Райкович відмінив громадські слухання з перейменування через можливі силові провокації.
e-max.it: your social media marketing partner