Прокуратура запевняє, що не допустить затягування судових слухань у справах злинчан

,

DSC 0326  Прокуратура області веде досудове слідство у двох кримінальних провадженнях у справах жителів Злинки, які постраждали від земельної афери. Прокурор області Анатолій Коваленко запевнив, що не допустить затягувань судових слухань.

– Зараз триває слідство у двох провадженнях – відносно злочинних дій керівництва ТОВ «СТОВ Авангард», та відносно посадовців реєстраційної служби. У першому провадженні директора товариства оголошено у розшук. У ході розслідування вказаного провадження проведено 362 експертизи по 383 договорам, висновки надані потерпілим з метою подальшого звернення до суду. В рамках іншого розслідування проводяться слідчо-розшукові дії, спрямовані на доведення причетності до злочину керівництва реєстраційної служби Маловисківського районного управління юстиції, – повідомив Коваленко.

Окрім того, він уже звернувся до голови апеляційного суду Кіровоградської області з проханням надати методичну допомогу суддям Маловисківського районного суду.

– Зі свого боку, можу запевнити, що органи прокуратури зроблять все можливе в межах своєї компетенції щодо недопущення  неаргументованого затягування судових слухань, – наголосив він.

Нагадаємо, торік улітку рейдери відібрали вирощений злинчанами врожай.

Як повідомляла «КП», селяни не задоволені ходом судового розгляду їхніх позовів.
e-max.it: your social media marketing partner